A TI Magyarország, a Freedom House Europe és az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet közös sajtótájékoztatón mutatta be a kepmutatas.hu weboldalon nyomon követhető kampányköltéseket.
 
A sajtó kíváncsisága kiszámíthatatlan, de most jöttek, sokan. Fotózták az elnöki asztalra borított brossúrákat, kiadványokat és a sarokban ülő kicsit megszeppent, ugyanakkor eltökélt önkénteseinket.  Nem kis büszkeséggel tölt el bennünket a hallgatók aktivitása, tisztánlátása és jövőképe. Rengeteg megkeresés érkezik az ország minden részéről. Diákok, akiknek elegük van a mostani kibogozhatatlan, átláthatatlan helyzetből, sorra ajánlják fel segítségüket. Fontos tudni, hogy a kepmutatas.hu-n megjelenő adatok az ő munkájuk nélkül nem lennének elérhetők. A hét régió csapatának vezetői vállalták, hogy a segítőik által hetente összegyűjtött adatokat – kampányeseményeket, média megjelenéseket, stb. – összegyűjtik és elküldik kollégáinknak így biztosítva azok frissességét.
 
Klassz ötlet volt meghívni őket a sajtótájékoztatóra, mert így talán egyértelműbb az egyik legfőbb üzenetünk: a pártok kezeljenek bennünket felnőtt emberként.
 
Remélem, hogy a felnövekvő generáció – mostani önkénteseinkkel egyetemben – résztvevői lehetnek egy méltóbb közéletnek.
 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://atlacco.blog.hu/api/trackback/id/tr511811935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása