Kísérlet

 2009.11.16. 22:17

Ma jelenik meg a korrupció érzékelési index, az a ranglista, amit évről évre kiad a TI, és 0-tól 10-ig pontozza az országokat. 10 órakor van a sajtótájékoztató, ami az idén virtuális lesz. Meglátjuk, hogy sikerül, nekem még vannak kétségeim, mert a technika néha nagyon ki tud szúrni az emberrel.

Mindenesetre sikerült a vasárnap délelőttömet azzal töltenem, hogy négyszer belemondtam egy kamerába a mondanivalómat. Előtte még egy órán át vitatkoztunk a filmesekkel, hogy jobb-e, ha belóg a virág a képbe vagy sem, végül nem lóg be. Így lakótelepes, szerintük, úgy meg művházas lett volna, szerintem. Remek opciók. Azt mondták, az irodánk nem egy studió, mondjuk ez tény.

Ez tehát a kísérletünk, a nem klassszikus sajtótájékoztató. Már láttam a felvételt, nem tűnt nagyon átütőnek, kicsit olyan, mintha egy on-line tanfolyamon adnék elő. Kíváncsian várjuk, milyen lesz a fogadtatása. Ha nem is ez lett a legjobban sikerült darabunk, a jövő ebben van, azt már látjuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://atlacco.blog.hu/api/trackback/id/tr151530576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása