I like the movie, movie

 2009.12.01. 21:30

Írhatnám át a közismert dalszöveget (lásd az eredetit: „I like to move it, move it”) a pályázati felhívásra beérkezett rengeteg kisfilm hatására. A Transparency International Magyarország eddig nem kifejezetten arról volt ismert, hogy filmpályázatot hirdet. Mindezidáig! Átláccó nevű kisfilmpályázatunk azonban igencsak megmozgatta a profi és hobbi filmkészítők fantáziáit.



Annyi féle/fajta kisfilm beérkezett, hogy öröm volt nézni. Aki azt mondja, hogy a mai fiatalság közönyös a társadalom problémái, dolgai iránt, nem foglalkozik olyasmivel  mint pl. a korrupció, nos az téved. Ékes bizonyítéka mindennek pedig az a sok elgondolkodtató két-három perces alkotás. A zsűrinek nehéz dolga van – közhely, de igaz. Van vígjáték, thriller, animáció, psycho…

Már nem kell sokat várni, és mindenki számára kiderül, mely filmek lettek a legjobbak!

A bejegyzés trackback címe:

https://atlacco.blog.hu/api/trackback/id/tr201567388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B_Barbi 2009.12.03. 21:16:21

hello
az lenne a kérdésem, hogy pontosan mikor és hol derül ki a kisfilmpályázat eredménye?
köszi :)

hortobágyi emese 2009.12.03. 21:36:18

@Barbaraaa: Szia!
Remélhetőleg a zsűri hétfőre meghozza az eredményt. Mindenkit ki fogunk értesíteni, aki pályázott. Üdv, Emese
süti beállítások módosítása